Служба безпеки України заборонила в'їзд у країну російському депутату Державної Думи Віталію Мілонову.

До чорного списку правоохоронців парламентарій потрапив завдяки своїй активній антиукраїнській позиції, про яку він не соромиться писати у соціальних мережах.

Про це СБУ повідомила у відповіді на запит журналістів "Обозревателя", які поцікавилися, чим загрожують "перли" Мілонова і чи завели на нього кримінальну справу в Україні.

Спецслужба підтвердила факт заборони на в'їзд, а от за законом скандальний депутат поки не переслідується.

"Повідомляємо, що станом на сьогодні у кримінальних провадженнях, які розслідуються слідчими органами безпеки, повідомлення про підозру вказаному вами громадянинові не здійснювалося, кримінальні провадження щодо нього не починалися і не розслідувалися. Вказаному вами громадянину заборонений в'їзд на територію України органами Служби безпеки України", - йдеться в заяві СБУ.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Мілонов гнівно відреагував на заборону на в'їзд до країни представниці Росії на "Євробаченні-2017" Юлії Самойловій. Депутат пообіцяв приїхати до Києва і захистити співачку від "розгніваних бандерівців".

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", росіянин двічі став "екстремістом" за репост фото Мілонова.