30 квітня о півночі на лондонському стадіоні "Вемблі" відбувся бій за звання суперчемпіона WBA, чемпіона світу IBF і чемпіона світу IBO між Володимиром Кличком та британцем Ентоні Джешуа.

Українець програв в 11-м раунді технічним нокаутом. Користувачі соцмереж висловились з цього приводу.

Одні пишуть, що Кличко для них залишається вічним чемпіоном та пишаються вітчизняним боксером. Інші вважають, що був би він років на 10 молодшим, то побив би трьох таких британців. Деякі користувачі Twitter все ж визнають, що українець вже не переможець, але пам'ятають його блискучу кар'єру.

Були й ті, хто просто вирішив пожартувати.

Слова підтримки Кличку висловили президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Володимир Гройсман та музикант Святослав Вакарчук.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Слова підтримки Кличку висловив німецький футболіст та чемпіон світу Лукас Подольскі. Американський кіноактор та колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер сподівається побачити реванш.

Зазначимо, що ця поразка стала другою поспіль для Кличка. 28 листопада 2015 року він програв британцю Тайсону Ф'юрі за рішенням суддів.

Раніше портал "Знай.ua" опублікував повне відео поєдинку між Кличком та Джошуа.