Дієти бувають різні, на будь-який смак і достаток, але в більшості випадків дієта тягне за собою відмову від смачних і улюблених продуктів.
Дієтологи знайшли кілька страв, які допоможуть скинути зайву вагу, не сприяти набору зайвих сантиметрів в талії і урізноманітнити наше харчування, щоб дієта проходила легко і смачно.

Хумус
Дуже корисний для талії. Хумус - паста з перетертого нуту, спецій, кунжуту, олії, лимонного соку часнику. Цей продукт містить велику кількість білка. Купити протеїн, який нам дає хумус, грає велику роль в процесі схуднення. Протеїн спалює жирову тканину і сприяє зростанню м'язової тканини. Хумус нормалізує обмін речовин, знижує рівень цукру в крові, насичує організм рослинним білком, виводить токсини з організму, стабілізує роботу серцево-судинної системи, а так само сприятливо впливає на нервову систему. Продукт нормалізує рівень холестерину в крові.

Паштет з лосося
При дотриманні дієти, ми намагаємося уникати вживання жирних продуктів, але як довели дослідження дієтологів у тому, що омега-3 жирні кислоти нам необхідні в раціоні харчування. Жирні кислоти містяться в червоній рибі, насінні льону, скумбрії. Лікарі рекомендують вживати червону рибу хоча б три рази в тиждень. Омега-3 зміцнює серцево-судинну систему, впливає на зовнішній вигляд шкіри, нігтів, волосся. Для швидкого перекусу ідеально підійде паштет з лосося.


Овочевий суп-пюре
Завдяки цьому страви ми можемо наситити свій організм і не бути голодним при дотриманні багатьох дієт. Овочевий суп-пюре має мало калорій, максимальна кількість клітковини, яка допомагає в процесі схуднення. Для приготування овочевого пюре в рецептах вказано, що необхідно додавати калорійні вершки і масло, але від цього інгредієнта доведеться відмовитися, якщо ви дотримуєтеся жорсткої дієти.

Мус з авокадо
Люди, які намагаються максимально захистити себе від вживання смачних і улюблених продуктів найчастіше переносять стрес, що веде до ураження при дотриманні довгої та виснажливої дієти, тому дієтологи рекомендують не відмовляти собі у всьому.
Щоб позбавитися від зайвої ваги добре допоможе мус з авокадо. Він дуже смачний і поживний, а великим плюсом вважається те, що ви можете розбавити свою нудну дієту смачним десертом з авокадо.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Протеїновий смузі
Протеїнові коктейлі це безпрограшний варіант, якщо ви боретеся із зайвою вагою. У більшість соків додають цукор, тому соки краще замінити на протеїнові смузі, які багаті клітковиною та білком.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що навіть найкорисніші продукти, наприклад як авокадо містить жири, які приносять користь нашому організму. Жирна їжа насичує, дає відчуття задоволеності, позбавляє від депресивного стану. Дієтологи час від часу все ж рекомендують вживати жирну їжу, так як в невеликих кількостях вона необхідна.