Під'їзну дорогу до міста Дніпро зі сторони Запоріжжя скував багатокілометровий затор, спровокований потужним снігопадом та сніговими заметами.

Фото з відповідним коментарем опублікував генеральний директор меткомбінату ім.Ілліча Юрій Зінченко.

"Аеропорт замело. Не рекомендую їхати в цьому напрямку: в'їзд і виїзд в Дніпро з боку Запоріжжя заблоковані через великий затор", - написав Зінченко.


А это Днепр. Коллапс...аэропорт замело. На дорогах все стоит. Водителям не рекомендую ехать в этом направлении... въезд и выезд в Днепр со стороны Запорожья заблокирован с двух сторон из за большой пробки.

Posted by Юрий Зинченко on Tuesday, 18 April 2017

Популярні новини зараз
Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще


Мер міста Борис Філатов досить різко відповів на критику, пов'язану з транспортним колапсом і негодою. Пост з "вибаченнями" чиновник також опублікував у Facebook.

"Мер винен у всьому. В тому, що страшний сніг у квітні. Що Гідрометцентр дав неправильний прогноз. Що майже зі всієї комунальної техніки вже зняті ковші і відвали. Що МНС не бере трубки. Що далекобійні фури прут через місто. Він навіть винен у тому, що ви поміняли на своїх авто гуму на літню. Вибачте", - написав Філатов.

Відзначимо, що на даний момент сторінка градоначальника, на якій був розміщений пост, недоступна для перегляду.



Крім того, рясні снігопади пройшли також в аннексированному Російською Федерацією Криму.

Сегодня утром в Новоалексеевке выпал снег, прощайте фрукты...

Posted by Akim Seitablaev on Tuesday, 18 April 2017

Эх, не погода - песнь: "Выгляни в окошко, посмотри на двор, снега по колено, вот такой фурор"!) Симферополь, ты как всегда - город контрастов!) Всех, с добрым утром!)

Posted by Seydamet Mustafaev on Tuesday, 18 April 2017

Posted by Elzara Suleimanova on Tuesday, 18 April 2017


Як раніше повідомляв портал "Знай.ua" на минулих вихідних снігова буря накрила Карпати.