Несподівано в Росії запустили соціальний ролик, які направлений проти війни на Донбасі та агітує не їхати воювати за так званих ополченців.

Так, у ролику розповідають про російського військовослужбовця-контрактника, який пішов воювати на Донбас за терористів. Про це повідомляє apostrophe.com.ua.

"Історія російського найманця Антона Туманова, який поїхав воювати з укропами на Донбас за "ДНР" і "ЛНР", а потім щось пішло не так", - говориться у відео. Там розповіли, що контрактник поїхав на чужу війну відстоювати чужі інтереси. Так він хотів просто запрацювати собі грошей, вбиваючи людей, але загинув сам. А все могло б скластися інакше – він би одружувався на своїй дівчині, у них би з'явилася дитина, т.д.

Читайте також: Біля Опитного наші військові дали відсіч терористам

До речі, ролик зробили автори гучного відео "Якби на Донбас не прийшла "Російська весна" - співтовариство "АнтиСовок".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще