У Горлівці після обстрілу стався витік хлору. Рятувальникам удалося оперативно усунути НП і загрози здоров'ю або життям жителям міста немає.

Під час обстрілу, який стався 22 липня, на фільтрувальній станції Горловки стався витік хлору. Про це повідомила прес-служба компанії "Вода Донбасу".

"З метою недопущення поширення неправдивої інформації повідомляємо, що аварійна ситуація у зв'язку з витоком рідкого хлору на фільтрувальній станції №2, ліквідована в рамках плану ліквідації аварійних ситуацій. Жертв і постраждалих немає, населенню міста нічого не загрожує", - говориться у повідомленні прес-служби.

Компанія попереджає в черговий раз про небезпеку. Адже місто перманентно обстрілюється бойовиками, у тому числі й фільтрувальні станції. Внаслідок чого може бути неконтрольований витік небезпечного газу хлор, що може стати причиною катастрофи.

Читайте також: Українцям поруч з зоною АТО радять не направляти антени на Донецьк

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Відзначимо, що за даними прес-центру АТО, в зоні проведення антитерористичної операції ситуація залишається стабільно напруженою. Так, вчора за добу російські терористи 78 разів обстріляли позицій українських військових.