У Тернопілі діти із літньої школи "Дивосвіт" завітали до кабінету мера Сергія Надала, де вони спілкувалися про своє місто, а також мали змогу посидіти у кріслі чиновника.

Найчастіше діти питали в мера, коли їхнє рідне місто стане мегаполісом. Також малюки просили очільника міста відремонтувати пісочницю і купити нову мітлу для прибиральниці. Надал обіцяв усі побажання виконати.

"Зараз на острівку Чайка завдяки міській раді відкрились вуличні тренажери, діти із задоволенням там проводять час. На Старому ринку теж відкрився майданчик, хлопці там залюбки проводять більшу половину дня. Програма змінюється в залежності від бажань дітей", - розповіла про дитячу школу громадська діячка Ліля Проць.

Читайте також: Конкурс лісорубів на Житомирщині: повалені сосни й рівненькі пеньки (фото)

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

"Дивосвіт" є всеукраїнським дитячим центром дозвілля. Під час перебування у літніх таборах школи малюків спонукають до активної соціальної діяльності.