Служба безпеки України спільно з військовою прокуратурою та міліцією затримала на хабарі співробітників Бердичівського військкомату, що в Житомирській області.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Спецслужбовці встановили, що майор військкомату у змові зі своїм знайомим пропонували військовозобов'язаним за винагороду вирішити питання щодо непризову на військову службу.

Зловмисники, за інформацією правоохоронців, обіцяли знищити документи призовників, що зберігалися у військовій установі.

Коли ж військовозобов'язаний відмовлявся від "пропозиції", зловмисники погрожували направити призовника для проходження служби в зону проведення АТО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Правоохоронці затримали хабарників 24 липня у місті Бердичеві "на гарячому". Він саме отримав п'ять тисяч гривень.

Читайте також: Москаль відправив схоплених контрабандистів в військкомат

Наразі тривають процесуальні та слідчі дії в рамках кримінального провадження за Кримінального кодексу "прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою".

Затримані перебувають під вартою в ізоляторі тимчасового тримання в Житомирській області.

Нагадаємо, у Луцьку злісних неплатників житлово-комунальних послуг будуть мобілізовувати.