24 липня адвокат відомої вінницької дівчини-добровольця Віти Заверухи Віктор Смалій отримав повістку з воєнкомату. Співробітники МВС влаштували чоловіку сюрприз - вони чекали на нього ввечері біля дому, щоб вручити повістку.

Смалій 27 липня мав захищати дівчину в апеляційному суді. Фактично чоловіка закликають до армії за два дні до початку суду. Сам адвокат вважає, що правоохоронці заважають йому вести справу.

"Я, Віктор Смалій, адвокат, веду справи дівчини-добровольця, героя Віти Заверухи, яка в молодому віці пішла на фронт. Правоохоронці намагаються мені всіляко завадити участі в її процесі", - повідомив він у відеозверненні.

Читайте також: "Азов" пікетував посольство Росії: все скінчилось мирно

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, вінничанку Віту Заверуху підозрюють в обстрілі посту ДАІ у Биківні 2 травня та розстрілу правоохоронців у ніч на 4 травня у столиці.