На Тернопільщині 29-річний мешканець Бучачи разом зі своїм 28-річним товаришем вбив 54-річного вітчима та поховав його на власному городі.

Про зникнення загиблого у міліцію повідомила його сестра.

Вона занепокоїлась, тому що брат декілька днів не виходив на зв'язок з рідними, а його автомобіль викрали. Жінка припустила, що до цього може бути причетний пасинок брата, з яким чоловік мав постійні сварки.

За інформацією правоохоронців у день вбивства всі троє учасників події – жертва, його пасинок та друг – були в стані алкогольного сп'яніння. Після виникнення конфлікту молодий чоловік накинувся на вітчима і вбив його. Потім чоловіки закопали тіло на городі. Товариш вбивці запропонував викрасти і продати автомобіль загиблого.

Читайте також: На Кіровоградщині батьки вбили однорічну доньку

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Правоохоронці затримали викрадача автівки та його спільника у той саме день. Тіло відчима вони теж знайшли одразу після затримки злочинців.

Вбивцю власного вітчима судитимуть за статтями "вбивство" та "незаконне заволодіння транспортним засобом за попередньою змовою групою осіб". За останньою проходитиме і його спільник. Наразі триває досудове розслідування.