Лідера парламентської депутатської групи "Воля народу" Ігоря Єремєєва, котрий напередодні впав з коня і вдарився головою, направляють на лікування за кордон. Про це повідомляє прес-служба парламентаря, пише Кореспондент.

"Офіційно повідомляємо про те, що стан Ігоря Єремєєва стабільно поліпшується. Він повністю готовий до транспортування за кордон для подальшого лікування та реабілітації. Зараз очікуємо на підтвердження готовності його прийняти від зарубіжної клініки. В оперативному хірургічному втручанні необхідності немає", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Травмованого конем нардепа перевезли до Києва

Нагадаємо, що Єремєєв впав з коня зранку 26 липня під час кінної прогулянки у Волинській області. Депутата госпіталізували з важкою черепно-мозковою травмою до Луцької міської лікарні. Зараз Єремєєв перебуває на території України.

Ігор Єремеєв - народний депутат України кількох скликань від виборчого округу № 23 Волинської області. У 2014 році став засновником депутатської групи "Суверенна європейська Україна". У 2013 році в рейтингу найбагатших українців статок Ігоря Єремєєва оцінили в 151 мільйонів доларів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще