У Хмельницькій області міліція затримала п'ятого ув'язненого з тих, що втекли під час етапування 25 липня. Тепер правоохоронцям залишилося знайти останнього з утікачів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Його затримали в лісі поблизу одного з сіл Ярмолинецького району Хмельницької області. Затриманий - Ничипорук Денис Васильович, який отримав поранення при втечі. Правоохоронці його затримали після трьох діб безперервних пошуків", - йдеться в повідомленні.

Останній з шести в'язнів-втікачів - Гадзіна Роман Анатолійович. Міліція вже опублікувала особливі прикмети, за якими можна впізнати злочинця.

За їхніми даними, на ньому була чорна футболка, на якій спереду рожевим кольором намальовано обличчя людини з написом англійською мовою, синьо-сірі джинсові бриджі та білі кросівки з чорними вставками.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Неголений, на обличчі щетина двотижневої давності", - повідомляють прикмети правоохоронці.

Читайте також: На Хмельниччині затримали одного з утікачів-в'язнів

Раніше ЗМІ повідомляли, що вранці у субботу в Хмельницькій області шість засудженних ліквідували двох конвоїрів, вкрали табельну зброю та втекли. Інцидент стався на станції Скібнєве. Четверих з шести втікачів незабаром спіймала міліція.