Служба безпеки України викрила головного лікаря одного з медичних закладів на Луганщині, який систематично вимагав гроші зі своїх підлеглих.

Про це повідомили в прес-службі СБУ.

"Причини вимагання хабарів були різноманітні. Від відзначення свого дня народження, дня народження онука - до 100-річчя заснування лікарні (яке так і не було відзначене) та інших "знаменних подій". За два роки посадовець протиправно зібрав з підлеглих понад 100 тисяч гривень", — сказано в повідомленні.

Співробітники СБУ затримали очільника лікарні при одержанні чергового фінансового "внеску" від колективу.

Читайте також: На Львівщині на хабарі впіймали керівника вишу

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як зазначається у повідомленні, за законом посадовцям забороняється вимагати, просити та одержувати від підлеглих подарунки для себе чи своїх близьких.

За матеріалами СБУ слідчі міліції відкрили кримінальне провадження . Наразі у лікувальному закладі проводять ретельна перевірка.