В Оболонському районному суді Києва помер підсудний. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві.

"У залі судових засідань Оболонського районного суду Києва помер підсудний. За попередньою інформацією лікарів, у чоловіка стався інфаркт. Тіло спрямоване на судово-медичну експертизу. Проводиться перевірка", - повідомляє міліція.

Вказано, що підсудний притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення навмисного тяжкого тілесного ушкодження.

Читайте також: В черзі на Керченській переправі двоє людей отримали інфаркт

Слідчим відділом Оболонського районного управління міліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 (природна смерть).

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, 27 липня співробітник Апеляційного суду Одеської області скоїв самогубство, зістрибнувши з даху будівлі суду.