У Дніпропетровській області прокуратура порушила кримінальну справу проти двох міліціонерів. Вони "вибивали" з 17-річного молодого чоловіка зізнання у скоєнні злочину.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Співробітники одного з районних відділів міліції катували 17-річного місцевого жителя.

У відомстві повідомляють, що хлопець вкрав продукти харчування, алкогольні напої та тютюнові вироби в одній з продуктових магазинів. Міліції відразу вдалося затримати неповнолітнього порушника. Тоді його доставили в райвідділ міліції.

Міліціонери побили юнака. Потім за допомогою електрошокера близько години катували його. Прокуратура звинуватила правоохоронців за статтями Кримінального кодексу "тортури неповнолітнього" і "перевищення службових повноважень".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Читайте також: Російські спецслужби катували струмом мешканця Луганщини (відео)

Підозрюваним загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, вранці 25 липня в Хмельницькій області під час планового етапування на станції Скібнєво втекли шестеро засуджених. Чоловіки напали на караул, поранили двох конвоїрів і заволоділи їх табельними пістолетами. Злочинців вдалося розшукати.