Правоохоронці затримали 45-річного киянина за порушення громадського порядку в бібліотеці міста Ізмаїл Одеської області.

Як повідомляє прес-служба облУВС, о другій годині дня на пульт ДСО надійшов сигнал "тривога" з бібліотеки, розташованої на проспекті Суворова. За словами завідуючої бібліотекою, невідомий влаштував дебош.

Читайте також: П'яний білорус роздягнувся, щоб привернути увагу дівчини

"Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння. Зрозуміти, що він вимагає від працівниць закладу і що йому потрібно в бібліотеці, було неможливо. Чоловік лаявся нецензурною лайкою і погрожував фізичною розправою бібліотекарям. На їхнє прохання не порушувати громадський порядок і не заважати іншим відвідувачам він не реагував", - зазначили в міліції.

Як з'ясувалося пізніше, чоловік приїхав на відпочинок в Ізмаїл зі столиці. За словами затриманого, він хотів взяти щось почитати, але пояснити свій намір працівницям бібліотеки не зміг. У підсумку на нього склали адмінпротокол.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще