Російських спецназівців Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва перевели з шпиталю в СІЗО.

Про це повідомляє ТСН.

Цю інформацію підтвердив адвокат сержанта Александрова Костянтин Кравчук. Він підкреслив, що російський військовий ще погано пересувається. Причини переказу йому невідомі.

Нещодавно з'явилася інформація, що полонених спецназівців обміняли на кадрових українських військових, у відповідь на це СБУ опублікувала відео.

Нагадаємо, що 16 травня в районі Щастя українські військові затримали двох російський військових - сержанта Олександра Александрова і командира Євгена Єрофєєва.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вони дали свідчення СБУ, в яких зізналися в тому, що є кадровими російськими військовими і приїхали на територію Луганщини виконувати військові завдання.

Читайте також: Луценко показав відео з телефону полоненого спецназівця

Російська сторона відхрестилася від них, повідомивши, що вони давно звільнилися з військової частини. Александров погодився співпрацювати з українським слідством, а Єрофєєв відмовився.

Вчора з'явилася інформація, що їх обміняли на полонених українських військових. Згодом, це спростувала українська сторона.