Українсько-польська команда нещодавно запустила сервіс, який буде корисний всім, хто думає про перебратися до Євросоюзу. Він називається Eurtime і є онлайн-біржею праці для тих, хто хоче знайти роботу у Великобританії, Польщі, Чехії, Німеччини та інших країнах Євросоюзу без посередників.

Команда складається з 11 осіб, в основному українців. Однак сама компанія зареєстрована в Польщі і розвивається на гроші польського інвестора. Ідею для сервісу придумали близько півроку тому, а вже в травні її запустили в пробному режимі.

Сервіс орієнтований, в першу чергу, на громадян СНД. Зараз на ньому зареєстровано близько 10 тисяч резюме від шукачів. Тепер команда перейшла до другого етапу роботи - пошуку іноземних роботодавців.

Читайте також: Франція обіцяє візи і гранти IT-стараперам - вони не вірять

У Eurtime вже є попередні домовленості з європейськими компаніями. Принципова позиція компанії - не брати в базу оголошення від агентств. Основною проблемою шукачів роботи за кордоном, за словами представників Eurtime, є величезна кількість перешкод і відсутність прямого зв'язку з роботодавцями.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Вже до початку 2016 стартап розраховує налагодити зв'язки з роботодавцями, а також завести велику базу резюме.