Більшість сучасних жінок вже не сприймають весільну сукню, як символ чистоти та невинності нареченої. Все частіше, модниці намагаються вразити саме відвертістю наряду на весільній церемонії.

"Знай" пропонує переглянути кілька найяскравіших прикладів, де відкриті весільні сукні пропонують нареченим створити не просто милий і ніжний образ, а втілити в життя найсміливіші провокаційні задумки.

Читайте також: Наречена-восьминіг чи наречена-яйце - 10 екстравагантних весільних суконь

Працівники весільних салонів зазначають, що попит на відкриті сукні - досить великий. Найчастіше дівчата хотять мати глибоке декольте. Також популярністю користуються відкриті плечі, спина, ніжки.

"Правильно підібрані відкриті весільні сукні демонструють красу нареченої, але не роблять її образ вульгарним", - говорять у салонах.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Окрім відвертості, жінки люблять відрізнятись екзотичністю.

Змагаються в незвичності матеріали виготовлення вбрання: весільна сукня із презервативів, повітряних куль, паперу, поліетиленова сукня, або навіть весільна спідниця із святкового торту.

Тут може трапитись і наречена-яйце, і наречена-прибулець, і, навіть, наречена-восьминіг.