Ввечері 31 липня в Миколаєві скоїли розбійний напад на валютника. В результаті цього чоловіка доставили лікарню швидкої медичної допомоги з пораненням в голову.

Про це повідомляє місцеве видання "НикВести".

Інцидент, за повідомленням місцевих жителів, трапився близько 21:30 в селищі Широка Балка по вулиці 295-ї Стрілецької дивізії.

Невідомі, за інформацією видання, зробили кілька пострілів у чоловіка, який вийшов з автобуса. Потім вони відібрали у нього сумку, в якій була велика сума грошей. Після цього зловмисники зникли з місця злочину.

Правоохоронці одразу оголосили план "Перехоплення" по всьому Миколаєву. На місці події також працюють співробітники міліції, які з'ясовують всі обставини злочину.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читайте також: У Харкові затримали вбивцю із супермаркету

Наразі потерпілий перебуває у тяжкому стані з декількома вогнепальними пораненнями. Його доставили в лікарню швидкої медичної допомоги. Потерпілому роблять операцію.

Нагадаємо, в ніч на 31 у харківському супермаркеті АТБ невідомий почав стріляти по двох чоловіках, які його переслідували. В одного з них він вистрелив, іншому вдалося втекти. Постраждалим виявився 30-річний чоловік. Він загинув по дорозі у лікарню.