У соцмережах зявилися фотографії танка, якого бійці подарували своєму командиру на день народження. Вночі його викрали з території сепаратистів біля Дебальцевого.

Роман Туровець написав у себе на сторінці в соцмережі, що був у гостях у військових 2 артдивізіона 128-ї механізованої бригади. Йому похвалилися танком Т-72, якого захопили у сепаратистів.

"Цей танк більше тижня "кошмарив" наших бійців, обстрілюючи їхні позиції, - пише Туровець. – Знищити не вдавалось. В 2 години ночі 6 відчайдухів пробралися на "сепарську" територію і знайшли ненависний танк. Він стояв біля невеликого будиночка. Заходити в дім хлопці не стали, щоб не здіймати галас. Механік-водій запропонував танк угнати".

Переповідає, коли танк заревів та рушив, терористи вискочили з хатинки у паніці, що їх розстріляють із гармати. На бойовій машині відразу вивісили український прапор.

"Всередині знайшли документи та російські сухпайки. Поки танк використовують як тягач і чекають навідника, щоб стріляти".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зазначає, на рахунку бійців 128-ї бригади вже є два знищених танки.