90-річний британець та Ветеран Другої світової війни Джон Вестон на свій день народження зважився на незвичайний трюк: здійснив політ, сидячи на крилах літака.

Трюк зафільмували у британському графстві Лінкольншир, пише ВВС.

Літній чоловік зважився на це, аби зібрати кошти на благодійність. Їх він пожертвував людям, які страждають від хвороби Альцгеймера. Саме ця недуга забрала життя його дружини.

"Протягом трьох років моя дружина була достатньо активною, але їй стало дуже погано і дивитися на неї було вкрай важко. Вона не могла рухати руками, ногами, не могла говорити і ковтати", - згадує ветеран.

Стілець був міцно прикріплений до корпусу літака, тож Вестон спокійно сидів на ньому. Політ тривав близько15 хвилин, а гвинтокрил сягав висоти 152 метрів.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: 102-річний дідусь з Росії відправив гроші українському воїну

Суму, яку вдалося зібрати чоловікові, не розголошують.

Нагадаємо, на Кіровоградщині пенсіонер віддав пенсію бійцям АТО.