Старша донька лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока Ірина-Марія на минулих вихідних зіграла весілля.

Як повідомляє Gazeta.ua, святкування відбулось у Львові 1 серпня. Обряд одруження пройшов у храмі Климентія Шептицького.

23-річна дочка політика обрала в чоловіки 24-річного львів'янина Олега Трача. Він інженер-конструктор за освітою. У нього з батьком є приватне підприємство, що спеціалізується на електромонтажних роботах.

Їхні стосунки тривали 3,5 роки перед офіційним оформленням. Жити молодята будуть з батьками нареченої.

Читайте також: Футболіст "Динамо" Риболовля одружився на українській співачці

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Молода пара обрала український стиль проведення весілля. Вів свято член партії Олега Тягнибока, народний артист України Богдан Бенюк.

Молодята повідомили, що всі весільні кошти спільно з чоловіком вирішили віддати на благодійність.

Нагадаємо, що вчора півзахисник київського "Динамо" Сергій Рибалка одружився. Обраницею футболіста стала відома співачка Рита Захаренкова.