Студенти ВУЗів Санкт-Петербурга та Москви зняли відео, у якому вибачаються за вторгнення Росії до України та анексію Криму.

Студенти "бауманки", Російської правової академії Мін'юста , Інституту кіно і телебачення, Вищої економічної школи, Інституту кіно і телебачення , Державного інституту індустрії туризму виклали на Ютьюб відео, у якому вибачаються за дії своєї Держави перед українцями.

"Потоки брехні з телевізора не вщухають. Градус ненависті і агресії в суспільстві зростає з кожним днем. Не всі виявляються здатні думати, перевіряти і сумніватися. Але ми з вами на одному боці... Не відповідайте на ненависть ненавистю. Ми поважаємо ваш вибір. Ми засуджуємо війну. І ми хочемо, щоб наші діти й онуки жили в дружбі, а Росія і Україна - в мирі. Хоч би кому була вигідна ця війна, вона ніколи не буде вигідна народам Росії та України. І ми разом повинні зробити все, щоб її припинити", - говорять російські студенти.

"Між нашими країнами зростає величезна прірва. І ми - студенти, молоде покоління, будемо через неї мостом".

Відео було відповіддю на відеозвернення студентів найбільших українських ВУЗів із закликом перевіряти інформацію: "думайте, перевіряйте, сумнівайтесь". Його опублікували наприкінці січня 2015 року.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще