Сьогодні розпочався запеклий бій за селище Новоласпа, що на Донеччині. Наші війська вперше зайшли у населений пункт. З нашого боку – четверо загиблих.

Як повідомляє "5 канал", воїни 72 бригади ЗСУ увійшли в селище Новоласпа, що розташоване між Волновахою та Старогнатівкою. Населений пункт знаходиться у "сірій зоні" - на території, яка знаходиться між позиціями українських військових та російськими терористами.

На даний час у селищі тривають вуличні бої. Наші солдати роблять все можливе, щоб закріпитися на цій території.

Бій почався після того, як терористи намагалися прорватися під Старогнатівкою. Після мінометного обстрілу наших позицій 400 бойовиків спробували штурмувати українських військових. Та наші воїни дали відсіч і ворог відступив.

Читайте також: Бойовики атакували українських військових смертоносним фосфором (відео)

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Наші військові прийняли бій, оперативно було підтягнено наші резерви. Ворогу було нанесено серйозних втрат. Бойовики відступили, а наші військові 72-ї бригади вдалися до контратаки. Наразі бойове зіткнення там триває", - повідомив прес-офіцер штабу "М" Ярослав Чепурний.