Біля Генпрокуратури почався пікет за участю фермерів з Дніпропетровської області, які вимагають повернути їм землі, відібрані незаконним шляхом. Пише УНН.

"Ми хочемо привернути увагу правоохоронців, громади та ЗМІ до факту рейдерського захоплення понад 20 тис. га нашої землі на суму майже 1,5 млрд. грн", - розповів фермер Анатолій Гайворонський.

Читайте також: 98% українців не знають про безкоштовну землю від держави

За словами фермерів, вони отримали земельні ділянки ще в 1992 році, за документами, на довічне користування. А зараз їх угіддя незаконно захопили.

Селяни з Дніпропетровської області припускають, що такі дії пов'язані з тим, що з 1 січня 2016 року буде скасовано мораторій на продаж землі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також фермери обіцяють захищати свою земельну власність до останнього і навіть застосовувати зброю і стріляти в бандитів на ураження.