Досвідчені інструктори Української федерації йоги провели флешмоб для початківців, а також для практикуючих йогів. Всі бажаючі могли безкоштовно взяти участь у майстер-класах з йоги та йога-танців, пише УНН.

Спочатку учасники флешмобу приєдналися до загального йогівської комплексу - "Привітання сонцю". Пізніше досвідчені інструктори провели відкрите заняття з елементами парної йоги. Органзіатор йоги-флешмобу Наталія Моголівець зазначила, що основною метою такого заходу є популяризація йоги у Львові.

Читайте також: Львів сьогодні і століття тому: подорож у часі (фото)

"Метою заходу є популяризація йоги та здорового способу життя в місті Лева та створення простору для спілкування та обміну досвідом серед тих, хто займається йогою. Хочемо, щоб йогою займалося все більше і більше людей", - зазначила Моголівець.

До участі у флешмобі приєдналися і дорослі, і діти. Ірина Шовкова на йогу прийшла разом зі своїм сином Орестом.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми займаємося йогою вже більше року. Йога додає нам сил, енергії. Взагалі важко уявити своє життя без йоги. До таких флешмоб варто долучатися, адже це здоровий спосіб життя", - зазначила І.Шовкова.

Незважаючи на те що у Львові неймовірна спека, до флешмобу приєдналося близько п'ятидесяти осіб.