З 22 серпня в Києві почне їздити особливий автобусний маршрут. Це буде один з автобусів "Київпастрансу", повністю переобладнаний під мобільну бібліотеку,

Про це повідомляє Вarabooka.

"Книгобус" курсуватиме школами, парками і фестивалями Києва. Під час стоянки з нього буде виноситься "зупинка" - стенд з електронною бібліотекою.

Також обіцяють різні активності навколо автобуса. Зокрема інтерактивні лекції, читання, поетичні вечори, презентації книг, зустрічі з авторами, серії прослуховування аудіокниг, скайп-презентації з авторами, вечірні кіноперегляди в парках, майстер-класи.

Читайте також: У Великій Британії буде надрукована незакінчена книга Толкіна

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Усередині "Книгобуса" під час зупинок у парках і біля шкіл три рази на день будуть проводити 40-хвилинний урок, на якому дітям розкажуть, як, де і які варто читати книги.