Поліцейський з важкою травмою голови потрапив до лікарні в результаті бійки, що сталася між охоронцями будівництва, місцевими жителями та активістами на столичному Голосіївському проспекті біля одного з будівельних майданчиків.

Про це повідомив глава ГУ МВС у Києві Олександр Терещук.

"На жаль, під час конфлікту на Голосіївському проспекті, навпроти будинку 46/1, постраждав поліцейський. Зараз він з важкою травмою голови знаходиться в лікарні. Йому зашивали голову, молодий чоловік отримав ще й струс головного мозку", - розповів Терещук.

Варто зазначити, що інформація про постраждалих серед цивільних осіб в міліцію не надходила.

Нагадаємо, в Києві на Голосіївському проспекті біля одного з будівельних майданчиків сталася бійка між охоронцями будівництва, жителями прилеглих територій і групою активістів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Наголошується, що інцидент стався, коли на мирну акцію біля будівництва на Голосіївському проспекті прибули близько 30 осіб в балаклавах і однакових чорних футболках. Молоді люди почали руйнувати огорожу і намагалися проникнути на територію будмайданчика.

Читайте також: В Києві поліцейські загасили пожежу до приїзду рятувальників

Коли прибули міліціонери, молоді люди почали кидати каміння і застосували кийки. Два співробітники міліції отримали тілесні ушкодження.

Після зіткнення правоохоронці затримали двох осіб. Один із порушників запевнив, що працює охоронцем на будівельному майданчику. Чоловік зізнався, що зробив кілька пострілів вгору гумовими кулями. Дозвіл на зброю у затриманого був при собі.

Другий затриманий розповів, що брав участь в акції разом з незнайомими йому молодими людьми. Про захід дізнався з мережі Інтернет.

За даним фактом відкрили два кримінальних виробництва. Тривають слідчі дії. Встановлюються інші учасники бійки.