У Києві на Михайлівській площі розгорнувся другий волонтерський етно-ярмарок, присвячений збору коштів для бійців АТО.

Про це повідомляє УНН.

Відвідувачі ярмарку можуть придбати етно-сувеніри, прикраси, одяг з національними мотивами ручної роботи, взяти участь у мистецьких майстер-класах, пройти експрес-тренінг з тактичної медицини і самооборони, а також долучитися до плетіння маскувальної сітки.

"Усі гроші, які вдасться зібрати під час ярмарку, ми спрямуємо на адресне забезпечення бійців 57 та 81 бригад і батальйону Нацгвардії "Донбас". Хлопці попросили у нас допомогти із коштами на ремонт автомобіля, який виконує завдання на Донбасі", - розповіла співорганізатор етно-ярмарку Віра Прохира.

На ярмарку також були присутні добровольці батальйону "Донбас".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читайте також: Українці та поляки проводять Дні добросусідства (фото)

"Сьогодні нам найбільше необхідні запчастини для машин, осіння і зимова екіпіровка. Минулого року нам активно допомагали волонтери, зараз з цим складніше. Тому просимо відгукнутись усіх небайдужих", - розповів боєць добровольчого батальйону "Донбас".

Триватиме етно-ярмарок у Києві 15-16 серпня.