22-річна дочка київського екс-прокурора Віктора Безкоровайного Василина живе у квартирі в елітному київському житловому комплексі "Новопечерські Липки". Про це свідчить витяг з реєстру прав власності на нерухоме майно.

Інформацію опубліковало видання Наші гроші.

Квартира займає площу 112 метрів квадратних, забудовник пропонує квартири в цьому комплексі площею понад 110 кв.м. за ціною від 5,86 мільйонів гривень.

Читайте також: Біженці облаштували житло в шикарному будинку ромського барона (фото)

Квартиру оформлено за договором у січні цього року. На той час батько дівчини Віктор Безкоровайний ще працював на посаді прокурора Київської області за призначенням Генпрокурора Віталія Яреми.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

В кінці березня цього року Безкоровайний був люстрований.

Зазначимо, що Віктор Безкоровайний не опублікував своєї декларації про доходи за минулий рік. Це є порушенням закону про засади запобігання і протидії корупції.