Офіційний інтернет-сайт Івано-Франківської обласної державної адміністрації піддався атаці хакерів і в даний час не функціонує. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ігор Дебенко.

"Функціонування офіційного сайту Івано-Франківської ОДА тимчасово призупинене. Як і у випадку з інформаційним ресурсом Львівської ОДА, наш веб-сайт піддався атаці невідомих хакерів, наслідком чого стала поява на ньому псевдоконтента, який ображає українців та Українську державу в цілому", - зазначив він.

Наразі ведеться робота в напрямку невідкладного врегулювання ситуації і відновлення вмісту.

Читайте також: Хакери опублікували на сайті Львівської ОДА Путіна і Медведєва

За словами Дебенка, інформування громадськості, представників засобів масової інформації у цей період здійснюватиметься через сторінку Івано-Франківської ОДА в мережі Facebook.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Станом на 14:00 суботи сайт Івано-Франківської ОДА не працює.

Нагадаємо, днями кримські хакери зламали сайт Львівської обласної державної адміністрації.