Курсанти Одеської військової академії здобули повний комплект нагород у категорії "Стандарт" у Відкритому кубку Одеси з практичної стрільби.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Турнір був організований Одеським спортивним стрілковим клубом "Одісей" та проводився на полігоні Центру забезпечення навчального процесу Військової академії. Загалом, за перемогу в кубку змагалось близько трьох десятків спортсменів, восьмеро з яких - курсанти академії.

Як розповів інструктор-методист кафедри теорії та організації фізичної підготовки академії Олексій Бондаренко, лише за півроку інтенсивних занять практичною стрільбою у позанавчальний час група курсантів досягла рівня, який дозволяє успішно конкурувати з цивільними спортсменами, які займаються тривалий час.

У результаті - курсанти Павло Слизський, Андрій Гузь і Віктор Собільський вибороли перше, друге та третє місця у категорії "Стандарт": застосування серійної зброї без оптичних прицільних пристроїв. Інші учасники команди також продемонстрували високі результати.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Читайте також: У Миколаєві учасники регати встановили рекорд на честь Дня прапора (фото)

Посприяла перемозі стрільців Військової академії і гаряча підтримка вболівальників - першокурсників військового навчального закладу, які на час проведення турніру проходили курс первинної військово-професійної підготовки на території Центру забезпечення навчального процесу.