З сьогоднішнього дня пасажири всіх десяти швидкісних електропоїздів "Інтерсіті +" виробництва корейської компанії Hyundai Rotem можуть користуватися послугою безкоштовного доступу до мережі Інтернет. Про це на своїй сторінці в Facebook написав екс-заступник міністра інфраструктури України Олександр Кава.

"До кінця місяця така ж послуга з'явиться в двох швидкісних електропоїздах ЕКр1 "Тарпан" і двох складах локомотивної тяги виробництва "КВБЗ"", - додав він.

Читайте також: Кішка-"маленьке зло" підкорила інтернет (фото)

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський раніше заявляв, що інтернет в міжміських поїздах "Інтерсіті" з'явиться до кінця серпня.

Нагадаємо, швидкісні потяги Hyundai з'явилися в Україні в 2012 році. За час їх експлуатації було вже кілька десятків поломок. Часто потяги стояли прямо посеред маршруту кілька годин. На роботу Hyundai дуже впливають погодні умови.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще