Сьогодні у Львові у військовій частині 4114 Західного оперативно-територіального об'єднання Нацгвардії військовослужбовцям вручили ключі від квартир у новобудовах міста.

Як повідомляє Zik, військові отримали 19 квартир.

Заступник начальника Західного територіального управління Національної гвардії України по роботі з особовим складом Олег Білий розказав про розподілення житла.

"На управління виділено шість квартир, військова частина 4114 отримала сім квартир, військова частина 3002 – шість", - повідомив він.

Дві квартири отримали родини загиблих бійців АТО з Вінниці. Інші 17 квартир виділено офіцерам, контрактникам і ветеранам зі Львова, які вже звільнені, але і досі перебували на квартирному обліку. За словами Олега Білого, деякі з них чекали по 10-15 років на житло.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Учасників АТО потрібно селити в котеджні містечка - експерт

Також сьогодні у Львові у військовій частині 4114, що на вулиці Стрийській, трьом військовим частинам Національної гвардії урочисто передали бойові прапори, які напередодні вручив їхнім командирам Президент України Петро Порошенко.

Нагадаємо, що минулого тижня троє бійців АТО без кистей рук поїхали в Італію на реабілітацію.