Київські кондуктори, водії та контролери продовжують змагатися за звання найприємніших і ввічливих працівників "Київпастрансу".

Проведення конкурсу, який організувало комунальне підприємство, позитивно впливає на працівників пасажирського транспорту в столиці. Стимулом для них стали грамоти, премії і навіть путівки в Єгипет, які обіцяють самим приємним у спілкуванні і ввічливим співробітникам.

Так, один з читачів місцевого видання Vgorode розповів про заслуги одного з водіїв київського маршрутного таксі.

Читайте також: У запорізьких маршрутках почалась "революція чесності"

"Хотілося б висловити велике спасибі водієві маршрутного таксі під номером 224. Можливо це чийсь батько, дідусь, чоловік; спасибі велике і, від мене особисто, велику повагу цій людині й його близьким! Він завжди у відмінному настрої, усміхнений, чисто одягнений, дуже ввічливий, малюкам і дівчатам роздає цукерочки, за кермом чистота, жодного разу не бачив, щоб курив, розмовляє чистою українською мовою, допомагає пасажирам, без проблем підвозить безкоштовно інвалідів, а також, якщо треба під'їхати всього одну зупинку. Ніякого гучного шансону, уважний на дороге. Працює на маршруті давненько. Їхати одне задоволення. Може, перевізник заохотить якось свого співробітника по даному маршруту? "- написав пасажир перевізника В'ячеслав Татарин.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще