Представники "Правого сектору" та руху "Солідарність" встановили пам'ятну дошку на місці вбивства журналіста Олеся Бузини на вулиці Дегтярівській у Києві.

Як сказано на сторінці "Правого сектора" в Twitter, дошку встановили на місці, де "відбулися події, через які окупаційний режим тримає за гратами патріотів".

Ім'я Бузини ні в повідомленні, ні в написі на дошці не згадується.

"На цьому місці 16 квітня 2015 року відбулися трагічні події, які стали приводом для помилкових кримінальних звинувачень і репресій щодо українських націоналістів Андрія Медведька і Дениса Поліщука з боку політичного режиму внутрішньої окупації", - написано на дошці.

Читайте також: В Одесі пройшла акція на підтримку підозрюваних у вбивстві Бузини (фото)

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Бузину розстріляли біля під'їзду його будинку на Дегтярівській вулиці 16 квітня. Він отримав чотири вогнепальні поранення, одне з яких - у голову.

У вбивстві підозрюють жителів Києва Андрія Медведька і Дениса Поліщука. Зараз вони перебувають за ґратами.

30 липня адвокат підозрюваних Андрій Федур заявив, що до вбивства Бузини причетні українські спецслужби.