Українські військовослужбовці Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін отримали лікарські засоби та медичні аптечки. Ліки їм передали медики та волонтери з Київщини та Херсонщини.

Про це пише прес-центр АТО.

Так, ініціативна група Національного інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова НАМН України, яку очолив головний лікар інституту Сергій Сіромаха та волонтери благодійного фонду "Підтримай армію України", передали декілька коробок різноманітних лікарських засобів.

Читайте також: Тернопільські волонтери привезли допомогу 19 блок-постам АТО (фото)

Серед них найголовніші – бандажні бинти, кровоспинні та знеболюючі препарати. Допомогу надав і волонтер з Херсонщини Юрій Зелінський, який вже не вперше підтримує військових Спільного центру.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Медичні аптечки розподілені між спостережними постами Спільного центру, які розташовані вздовж усієї лінії розмежування сторін і систематично підпадають під обстріли бойовиків.