Харківський художник Павло Ніфонтов намалював найбільшу в Україні картину на тенісних м'ячах.

Про це повідомив Depo.Харків.

Зображення української тенісистки Тетяни Перебийніс минулого тижня потрапило до Національного реєстру рекордів.

"Малювати картину на тенісних м'ячах для мене стало найскладнішим випробуванням у моєму художньому житті. Сьогодні це оцінили люди із Національного реєстру рекордів України, за що я їм дуже вдячний! Картина знаходиться у тенісному клубі "Унікорт", - зазначив Ніфонтов.

На створення картини розміром 180 на 160 см автор витратив місяць. Ніфонтов використав фото спортсменки, яке зробили під час міжнародного тенісного турніру.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Читайте також: Мистецтво навколо нас: захоплюючі ілюстрації Крістофа Німана (фото)

"Для поверхні я використав 700 тенісних м′ячів. Складність була в тім, що кожен м′яч потрібно було ґрунтувати, аби зверху рівномірно лягла акрилова фарба. А зображена на картині тенісистка-переможниця Тетяна Перебийніс", - підкреслив художник.