Правоохоронці затримали працівника Національної академії наук України при спробі отримати хабар у 100 тисяч гривень. Чоловік попався при при прийомі першою половини суми.

Прес-служба прокуратури Київської області повідомила, що за ці гроші чиновник погодився віддати частину приміщення санаторію "Ворзель" приватній компанії. У цьому закладі лікують людей із серцево-судинними проблемами.

Наразі проти чиновника розпочали кримінальну справу. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Правоохоронці також вирішують питання про обрання чиновнику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Читайте також: Сльози чиновників: яких довідок позбудуться в Україні

Нещодавно Київська обласна прокуратура затримала адвоката, який пропонував хабар прокуру у розмірі 230 тисяч гривень. Захисник підсудної намагався домовитись зі звинуваченням про змінення класифікації злочину.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще