На День Незалежності України 24 серпня у місті Новоград-Волинському пройшов марш слави. Його присвятили борцям за незалежність країни.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської обласної організації ВО "Свобода".

У заході взяли участь усі охочі мешканці міста. Також до маршу приєднались місцеві громадські організації. Процесія пройшли від пам'ятника Тарасові Шевченку до пам'ятного знаку "Борцям за волю України".

Читайте також: Після Маршу Незалежності кияни та гості дарували квіти українським захисникам

"Усе пройшло за планом. Провокацій не було. Учасники маршу прийшли у вишиванках та з прапорами, ще раз довівши, що разом ми – сила! Слава Україні!" – зазначив заступник голови Новоград-Волинської міської організації ВО "Свобода" Тарас Кізюшкін.

Люди несли в жовто-блакитні прапори України та червоно-чорні знамена УПА. У ході взяли участь люди різного віку. Від маленьких дітей до людей поважного віку.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще