Аеророзвідка полку "Дніпро-1" взяла участь у "Всеукраїнському форумі волонтерів ГромадаFest". Він відкрився в середу в Дніпропетровському академічному театрі опери та балету. У ньому беруть участь близько 200 волонтерів з різних областей України.

Про це повідомляється на сторінці аеророзвідки полку в Facebook.

"Беремо участь у "Всеукраінському форумі волонтерів ГромадаFest ". Приходьте, дивіться і задавайте питання. Сьогодні літаємо коптером, не забувайте посміхнутися і помахати йому ручкою", - зазначається в повідомленні.

Активісти області багато зробили для підтримки та становлення сучасної української армії. У них є великий досвід і напрацювання в цьому напрямку.

Читайте також: Волонтери закували в броню зенітки батальйону "Донбас" (фото)

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Робота форуму триватиме до 30 серпня. Учасники під час нього обговорять питання реабілітації учасників АТО і можливості фінансування своїх проектів. Окремий день присвятять питаню донорства і проблемам переселенців.

Також у рамках форуму відбудеться практичний семінар для виробників продукції.

Нагадаємо, група "ІС-Дніпро" повідомляла, що конструктори аеророзвідки "Дніпро-1" показали розробки власних безпілотників.