Київська міська державна адміністрація має намір обладнати водний стадіон на Трухановому острові.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

"Ми реалізуємо плани з відродження Києва як спортивного міста. Один із проектів - будівництво водного стадіону в Матвіївській затоці. Наразі на Трухановому острові представлені чотири федерації гребних видів спорту, які можуть спільно реалізувати цей проект і спільно експлуатувати стадіон", - йдеться в ньому.

За словами депутатів Київської міської ради, проект буде самоокупним, так як вже проводилися попередні переговори з міжнародними федераціями. Останні дали Києву гарантії регулярного проведення міжнародних змагань в Матвіївській затоці.

Читайте також: Донеччани влаштували мильний флеш-моб в центрі Києва (фото)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, в Гідропарку з весни 2016 розшириться мережа прокату - сігвея, роликів, будуть обладнані велопарковки.

Також обговорюється тематичне зонування території Гідропарку.

Як повідомлялося раніше, Київ має намір оголосити інвестконкурс на будівництво канатної дороги на Труханів острів за 8 млн гривень.