Штани губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі викликали фурор в соціальних мережах.

Фотографію на заході щодо прийняття присяги новими патрульними поліцейськими в Одесі зробила і виклала на своїй сторінці в Facebook журналістка Зоя Казанжи. На знімку штани одеського голови дійсно виглядають дивакувато.

"Цей кадр зробив мій вечір. Зліва - мер Одеси, поруч - губернатор. Враження, що мер зараз знепритомніє, а губернатор в штанях, одягнених задом наперед. Які прикольні хлопці. І тільки коп зберігає спокій ", - прокоментувала фото сама Казанжи.

Читайте також: Кабмін грає з українцями в наперстки - Саакашвілі

Знімок миттєво викликав бурхливу реакцію у інтернет-користувачів і, як уже заведено, хвилю фотожаб.

Популярні новини зараз
Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

"Найкраще ділова форма виглядає на копі. Михові не пощастило "," Так, штанці забійні. Так завжди буває, коли чоловік забуває, що йому за сорок "," Невдало сидять штани - не проблема для справжнього чоловіка "," Краще такі штани, ніж рожа з ботоксом ", - написали користувачі соцмережі в коментарях під фото.