Активіст Роман Кириченко завершив свій соціальний експеримент "Людина за бортом", під час якого він жив на острові посеред Дніпра, аби привернути увагу до проблем важкохворих.

На причалі його зустрічали друзі, дружина та маленька донечка Софія, повідомляє УНН.

"Ще дуже рано підводити підсумки. Але ми побачили зворотній звязок. І це головне. До мене приїздили друзі на каяках і один з них перевернувся й впав у воду. Нам довелося його рятувати, це саме те, що ми хотіли дослідити. А взагалі, я впевнився у тому, що на острові гостріше відчуваєш ситуацію, коли залишаєшся один на один із проблемами. З іншого боку, мені було простіше, тому що я був у центрі уваги багатьох людей. Дуже багато допомагали і я їм щиро вдячний", – говорить Кириченко.

Активіст мав із собою телефон з інтернетом, щоб працювати. За словами дружини, вони постійно тримали зв'язок.

"Кожного дня телефонував, у Facebook фотографії надсилав. Софія взагалі чекала тата з Африки, думала, що він туди поїхав", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Читайте також: У Німеччині студентка живе в поїздах

Нагадаємо, Роман Кириченко оселився на острові Дніпра і жив в наметі на невеликому острові поряд з недобудованим мостом Преображенського. За його словами, ідею йому підказав Володимир Висоцький у своїй пісні "Людина за бортом". Таким чином активіст намагався привернути увагу до проблем важкохворих дорослих, адже вони, хворіючи, опиняються за "бортом" суспільства.