На Волині чоловіка, який отримавши повістку про призов на військову службу та не з'явився до комісаріату, засудили на два роки позбавлення волі з випробувальним терміном один рік.

Засуджений перебував на військовому обліку Ратнівсько-Старовижівського об'єднаного районного військового комісаріату, повідомляє ТСН.

Ухилення від мобілізації підпадає під дію статті 336 Кримінального кодексу України, але враховуючи, що мобілізований повністю визнав провину, суд призначив випробувальний термін, йдеться в повідомленні прес-служби МВС у Волинській області.

Читайте також:

Варто зазначити, що це вже другий випадок позбавлення волі за ухиляння від військової служби на Волині. Нагадаємо, суд на два роки позбавив волі чоловіка, який відмовився пройти військову службу і у вказаний термін не з'явився до частини.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще