У Києві директор акціонерного товариства вимагала у волонтера хабар. Про це повідомляє столичне управління МВС.

Киянин розповів міліціонерам, що він був учасником бойових дій, а зараз займається волонтерством. Для зберігання матеріальних цінностей йому було потрібне приміщення. Посадовець комерційної бази, до якої звернувся чоловік, за "вирішення питання", окрім офіційних платежів, зажадала приватний "додаток" у вигляді талонів на пальне.

Правоохоронці провели ряд заходів та задокументували отримання директором неправомірного "подарунку". Під час передачі волонтером талонів на 500 літрів бензину жінку затримали.

Читайте також: Голова сільради на Тернопільщині вимагав $80 тисяч за землю

Керівниці акціонерного товариства – 53-річній уродженці Росії, мешканці Київської області – повідомили про підозру. Їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією майна.

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно правоохоронці затримали головного ветеринара Чернігівщини, який щомісяця вимагав у підлеглих по 25 тис. грн, а також талони на пальне.