Організація City Art спільно зі столичною міською адміністрацією встановила у Парку Шевченка дзеркальні лавочки. Відтепер кияни зможуть відпочивати на свіжому повітрі, дивлячись один на одного.

У центрі Києва кожен день багато людей приходять відпочити на вулиці. Тут бувають і працівники компанії, які виходять на каву, і люди, які приїжджають просто погуляти.

"У нашому улюбленому парку Шевченка додалося краси: дзеркальні стильні лавочки чекають закоханих і секретних агентів з газетою", - пишуть творці на своїй сторінці Facebook.

Окрім дзеркальних лавок, учасники проекту встановили також індивідуальні лавочки. Як запевняють самі організатори, вони це зробили для того, щоб людина перебувала в єднанні з природою. Самі вони називають таке творіння "лавочка-егоїст".

Читайте також: Школярам Сартани привезли подарунки до 1 вересня (фото)

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект
Показати ще

Метою проекту City Art є переосмислення міського простору, в якому люди зможуть відпочивати і набиратися сил.