Київська міська державна адміністрація констатує готовність 90% шкіл до навчального року 2015-2016.

Про це повідомила заступник голови КМДА Ганна Старостенко за підсумками наради з головами районних державних адміністрацій про готовність навчальних закладів Києва.

"Істотні зміни відбулися у всіх районах столиці, як в освоєнні коштів, так і у виконанні робіт", - зазначила Старостенко.

Зокрема, за словами заступника голови КМДА, значно поліпшили результати Солом'янський, Шевченківський, Голосіївський, Подільський, Оболонський та Печерський райони.

"Під час проведення наради свої пояснення щодо незадовільної підготовки надав Печерський район. Звичайно, є ще незавершені об'єкти, але нам пообіцяли, що найближчим часом ситуація буде виправлена. Тому з метою кращої підготовки до навчального року ми працюємо не тільки на нарадах, а і в індивідуальному режимі з главами районів, директорами шкіл та дитсадків ", - додала Старостенко.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття
Показати ще

Читайте також: У Києві розробили європейську програму розвитку культури

Також вона зазначила, що місту є над чим працювати і надалі триватиме підготовка до опалювального сезону, перевірятимуться лічильники, системи опалення та індивідуальні теплові пункти. Тому деякі роботи в навчальних закладах можуть здійснюватися, але вони не будуть заважати навчальному процесу.

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація має намір відремонтувати 29 дитячих садків до 2017 року.