Київська міськадміністрація в четвер представила проект програми "Столична культура-2018", яка покликана створити в місті умови для розвитку культури якісного нового рівня і реалізації сучасних мистецьких проектів.

"Ми вже переходимо на європейський формат міських свят та культурних заходів. Наступним кроком у "модернізації" столичного культурного життя має стати ухвалення та реалізація комплексної програми її розвитку", - цитує прес-служба мерії заступника голови КМДА Анну Старостенко.

Читайте також: Для суддів Верховного Суду влаштують іспити

За її словами, програма буде складатися з чотирьох частин: Київ художній, Київ історичний, Київ духовний і Київ етнічний.

"Такий підхід дозволить не тільки оптимізувати кількість міських цільових програм, а й уникнути їх дублювання і визначити обсяги фінансування відповідно з реальними можливостями міського бюджету", - сказала Старостенко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Проект програми оприлюднений на сайті департаменту культури КМДА.

Нагадуємо, Київська міська державна адміністрація має намір обладнати водяний стадіон на Трухановому острові.